anulare clauze abuzive

Clauza care va limiteaza dreptul de a cere reechilibrarea contractului conform cursului valutar poate avea natura abuziva in contractul bancar.

Echipa noastra are o vasta experienta in identificarea si negocierea clauzelor abuzive, astfel incat contractele sa devina rezonabile si sa se restabileasca echilibrul contractual.

Conform art. 14 C. civ., buna-credinta se prezuma pana la proba contrara, adica dvs. va trebui sa veniti cu probe care sa dovedeasca existenta unui fapt din care provine lipsa de onestitate, loialitate sau prudenta a comerciantului.

Echipa noastra poate cerceta si prezenta aceste probe pentru a va creste sansele in a obtine reechilibrarea.

Natura abuziva a unei clauze contractuale se poate evalua si in functie de produsele sau serviciile obtinute contractual (obiectul contractului) si de toate imprejurarile care au determinat incheierea contractului (spre exemplu, ati fost constrans sa incheiati acel contract si comerciantul a profitat de starea de presiune in care va aflati pentru a obtine avantaje exagerate).

Specialistii nostri pot obtine anularea clauzelor abuzive in baza Deciziei CCR pentru inghetarea cursului.

cum te putem ajuta?

Echipa noastra va poate sustine in realizarea intregii proceduri de recuperare a autovehiculelor achizitionate prin leasing.

Contacteaza-ne pentru o prima discutie